Invent

Om oss


Vi erbjuder dig som är i jobb- och utvecklingsgarantin en möjlighet till en ordentlig nystart. Hos oss får du en rolig och givande arbetsplats, goda arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter. Vi passar dig som gillar att jobba på kontor såväl som ute på fält bland kommuner, företag och människor. Hos oss kommer du först att genomgå en inledande intervju och därefter välja att jobba med ett av våra projekt som passar just dig, eller utveckla ett eget tillsammans med din handledare. Vi assisterar och stödjer dig genom hela processen: från att strukturera upp projektet och fram till dess genomförande och avslut. Under projektets gång har du möjlighet att avancera till projektledare eller bli anställd av de kommuner, företag och organisationer som du kommer att komma i kontakt med under resans gång. Du får också stora möjligheter att använda den meritportfölj du bygger upp genom ditt arbetsprojekt i ditt fortsatta jobbsökande.

Hos oss får du alltid en arbetsplats med egen dator, tillgång till motiverande samtal med vår utbildade personal (utöver den sedvanliga individuella handledningen), möjlighet att jobba i grupp med andra eller enskilt, föreläsningar och utbildningar inom bl.a IT. Din sysselsättningsperiod hos oss får pågå i högst två år och du ska fortsätta söka jobb som vanligt under tiden (vi hjälper gärna till). Samtidigt är du berättigad till aktivitetsstöd från försäkringskassan alternativt försörjningsstöd från kommunen.

Vi finns på Södermalm och Handenterminalen i Stockholm (intill pendeltågsstationen) och i Gamla Tullhuset i centrala Norrköping (mittemot Eontornet) och är tillgängliga för deltagare i jobb- och utvecklingsgarantin i hela Storstockholm och Norrköpingsområdet. Vill du komma på studiebesök? Hör med din arbetsförmedlare eller kontakta oss idag så hjälper vi dig! Se våra kontaktuppgifter nedan.

På Södermalm i Stockholm erbjuder vi nyrenoverade lokaler i ett vackert sekelskifteshus:

Vårt kontor i Norrköping erbjuder rymliga lokaler i klassisk stil: 

I Handen har vi kontor med sjöutsikt:


Boka studiebesök här!

 


Kontakta oss

Du kan snabbast komma i kontakt med oss via mail eller telefon

 • Södermalm
  • user_white Folkungagatan 122, plan 5,
   116 30 Stockholm
  • speech_white Tel: 08/644 46 50
   • Handen/Stockholm
    • user_white Handenterminalen 5, plan 8, 136 40 Handen
    • speech_white Tel: 08/777 96 00
     • Norrköping
      • user_white Sjötullsgatan 9,
       602 28 Norrköping
      • speech_white Tel: 011/33 30 574
      • mail_white E-mail vid förfrågningar:
       använd ”Kontakta oss” fliken
Scroll to top